Hårologi

Hårologi

Ditt hår är personligt. Faktiskt lika individuellt som ditt fingeravtryck. Det vet Hårologen. De har den specialistkunskap som krävs för att kunna behandla dig och ditt hår som den unika individ du är. Hos Hårologen får du professionella råd och skräddarsydda behandlingar baserade på hårtest och analys av hår och hårbotten. De produkter du köper med dig hem blandas med tillsatser eller exotiska extrakt, för att få just den effekt du behöver. En exklusiv service Hårologen är ensam om. Hårologen arbetar med ditt yttre men vet att skönheten också kommer inifrån.

Därför finns i vårt sortiment inte bara produkter för vård och styling av håret utan även näringstillägg särskilt anpassade till att förbättra håret, huden och naglarna.

Hårets fuktighetsbalans är avgörande för vilka produkter som passar ditt hår. Hårologisortimentet är därför indelat i produkter för hydrofila (fuktälskande) och hydrofoba (fuktavstötande) hår. Hos Hårologen kan du ta reda på om ditt hår är hydrofilt eller hydrofobt med ett hårtest där Hårologen klipper av ett hårstrå och mäter dess styrka och sträckbarhet en digital hårtestapparat. Hårtestet ger snabbt svar på om håret är fuktighetsälskande eller fuktighetsavvisande och hjälper Hårologen att ge rätt produktrekommendationer för att ditt hår ska bli glänsande vackert, lätt att forma och mer motståndskraftigt.

Ingredienserna i varje produkt är exklusivt utvalda för att uppnå bästa effekt på ditt hår och din hårbotten med minsta möjliga påverkan på miljön. sigNATURE-serien är en ständigt växande del av vårt sortiment som kvalar in på positivlisten på i Danmark. Positivlisten är framtagen av Grönne Erhverv i samarbete med det danska frisör- och kosmetikerförbundet för att lyfta fram hårvårdsprodukter med väldigt hög miljömedvetenhet. Leta efter symbolen på förpackningarna.

Visa produkter